Именитият уролог доц. д-р Владислав Дунев ще консултира безплатно пациенти с репродуктивни проблеми на 13 септември в МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Пловдив. Необходимо е предварително записване на час на телефони  032 / 280 054 и 0882 386 426 – регистратура.

Доц. д-р Владислав Дунев, д.м. е ръководител на Катедрата по урология към Медицински университет в Плевен и има дългогодишен професионален опит в сферата на урологията и андрологията.  Завършил е Медицинският университет в Плевен през 2002 г., а през 2008 г. специализира урология. През 2014 г. защитава докторска степен по урология с дисертационния си труд на тема „Парафином на мъжките гениталии – оперативно лечение и резултати“.

Автор е на над 33 публикации в чуждестранни списания и на над 54 – в български. Презентациите му на научни форуми са над 50. Има множество специализации по ендоскопска и роботизирана хирургия у нас и в чужбина. Преподавател е по урология на студентите в специаност „Медицина” в Медицинския университет в Плевен – англоезично обучение. Членува в Европейската асоциация по урология, Европейската ендоурологична асоциация, Българския лекарски съюз и Българското урологично дружество. 

МЦ КИРМ "Св. Елисавета" - Пловдив
МЦ КИРМ „Св. Елисавета“ – Пловдив

Доц. Дунев е част от андрологичния консултативен екип на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Плевен, където извършва манипулациите TESE (тестикуларната спермална екстракция) за извличане на сперматозоиди и PESA (пункция на епидидима на тестиса) при много висока успеваемост – над 70%.

Инициативата на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Пловдив, дава възможност на мъжете с репродуктивни проблеми да се консултират с доц. Дунев напълно безплатно – след предварително записване. При необходимост пациентите ще бъдат насочени за андрологична консултация към д-р Данаил Мартинов, доктор по медицинска биология, от екипа на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Плевен и Пловдив, като те ще имат възможност да се възползват от 50% по-ниска цена за разширена спермограма с оценка на оксидативния стрес в еякулат.

Д-р Данаил Мартинов
Д-р Данаил Мартинов

Освен на 13-ти септември 2024 г., д-р Данаил Мартинов ще консултира пациенти и в седмицата от 16 до 20 септември включително. Необходимо е предварително записване на телефони 032 / 280 054 и 0882 386 426 – регистратура.