logo
  • МЦ КИРМ - ПЛЕВЕН
    064 / 804 790
  • МЦ КИРМ - ПЛОВДИВ
    032 / 280 054
  • МЦ КИРМ - БУРГАС
    064 / 804 790

Медицинска лаборатория “Синево” – България избра МЦ КИРМ “Св. Елисавета” за свой представител в Плевен и региона.

Поканата за съвместната дейност е отправена от “Синево” и ще осигури на пациентите на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” бърз достъп до тези изследвания от широкия диагностичен панел на “Синево”, които не се извършват в лабораторията на МЦ КИРМ “Св. Елисавета”.
Пациенти от Плевен и региона, които искат изследвания в “Синево”, вече могат да се обърнат към лабораторията на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” в Плевен, за да им бъде взета кръв и да бъде изпратена в “Синево” за изследване, като Клиниката гарантира качеството на транспорта.

Представяне на “Синево” – България

За над 10 години “Синево” – България се превърна в доверен партньор в грижата за здравето на своите пациенти, поддържайки силна и стабилна фирмена култура на безкомпромисно високо качество към клиентите и партньорите си. Като част от шведската здравна организация Medicover, използваме международния си дългогодишен опит, за да отговорим с разбиране на всяка диагностична необходимост на нашите пациенти. Разширявайки териториалното си покритие в България, изпълняваме мисията си за достъпност на пациентите до надеждни и висококачествени диагностични услуги.

Нашата цел е да подпомагаме общественото здравеопазване, предоставяйки най-добрите и доказано качествени лабораторни тестове. “Синево” – България разполага с богато портфолио от изследвания и лабораторни специалисти в цяла Европа. Работим с над 1500 теста във всички основни области на клиничната патология и постоянно развиваме гамата услуги, които предлагаме.
“Синево” – България разполага с широк спектър от изследвания с фокус към женското здраве и пренаталната диагностика без аналог на пазара. Нашите високоспециализирани неинвазивни тестове са предвидени за семейства, които копнеят да имат свое дете и имат необходимостта да се подготвят за успешна бременност. Индивидуалният подход осигурява на пациентите ни спокойствие, бързина и надеждни резултати.

Уебсайт на “Синево” България: https://www.synevo.bg/

Изследвания и цени: https://www.synevo.bg/izsledvaniya-i-tseni/

Интервю с д-р Цветелина Великова, имунолог и медицински директор на “Синево”: https://ivfpleven.com/медицинска-лаборатория-синево-бъ/