МЦ КИРМ Света Елисавета – Плевен навърши шест години. На 15.04.2013 г. екипът на ин витро центъра отбеляза своя рожден ден с празничен коктейл. Въпреки дъждовното време, празникът беше изпълнен с усмивки и слънчево настроение. Отбелязяхме не само израстването ни като професионалисти през тези години, но и личното ни израстване, начина, по който се справяме с трудностите и как въпреки всичко, не се променяме, устояваме да бъдем себе си.

По традиция беше разрязана торта, не липсваха цветя и подаръци.

Организираните по повод шестата годишнина Дни на отворените врати се радват на засилен интерес от страна на пациентите. Безплатните консултации продължават до края на месец април, като желаещите могат да запишат час на Регистратура.

Една от най-приятните изненади тази година беше, отправената към доц. д-р Емилияна Конова покана от журналистката Даниела Наумова за участие в предаването „Европространство” по ТВ Европа. Интервюто беше излъчено в навечерието на нашия рожден ден, на 14.04.2013 г. от 19:10 ч., предстои повторение в сряда – 17.04.2013 г. от 10:40 ч. Очаквайте скоро и в нашия сайт.

Екипът на центъра благодари на всички свои пациенти и колеги за поздравите и хубавите пожелания!