Честит празник, скъпи деца! Бъдете здрави, щастливи, палави, енергични и обичани! Мечтайте смело, защото мечтите са за сбъдване! Откривайте чудесата в този свят с широко отворени очи, с буден ум и горещо сърце! Творете и претворявайте! Подкрепяйте и бъдете подкрепяни! А ние, възрастните, ще бдим над дните и нощите ви и ще създаваме блага! Молим се да сте здрави, да живеете в мирен и разумен свят!  

Честит празник, скъпи родители! Честит празник и на екипа на Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина „Св. Елисавета“ – Плевен и Пловдив с управител доц. д-р Емилияна Конова! Близо 1 700 са нашите деца, родени чрез методите на асистираната репродукция в периода от създаването на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” в Плевен през 2007 г. до края на 2021 г. Общият процент на клиничните бременности пък е съизмерим с най-високите европейски и световни стандарти в областта на репродуктивната медицина. Тази статистика е повод за радост, гордост и огромна мотивация за бъдещи успехи на екипа ни. 

Ние продължаваме да следваме нашата мисия да подкрепяме живота, защото всичките ни усилия са вдъхновени и благословени от една идея и тя винаги стои над всичко – нарича се Човеколюбие!

Нека Международният ден на детето – 1 юни, ни напомня, че децата са безценното богатство на тази планета и възрастните са отговорни за тяхното израстване в здрава, хармонична, любяща и подкрепяща среда!