“Искрено и сърдечно благодаря, доц. Конова! Благодарности към целия екип на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Плевен, за професионализма, отговорността и топлината, с която сбъдват мечти! Бъдете здрави и благословени и все така с любов дарявайте най-голямото щастие и радост на хората!”

С тези сърдечни думи на признателност, поднесени с красив подарък, Жулиана Стоянова и Христо Василев от Бургас зарадваха екипа на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” и изразиха благодарността си за сбъдването на най-голямата им мечта – техния син Теодор, който вече е на 2 месеца.

“Очарована съм от отношението и отдадеността на екипа на МЦ КИРМ “Св. Елисавета”! Срещах се с доц. Конова, когато идваше в Бургас за консултации на пациенти, но дори и от разстояние след това, всички от екипа на клиниката реагираха веднага при необходимост. Имах доста трудности със забременяването и съм минала през много клиники и лекари в страната, но такова отношение не съм срещала никъде, а имам огромна база за сравнение. Екипът е невероятно отдаден на своята работа, която възприема като мисия. Била съм и в чужбина – имам впечатления и от там, затова уверено твърдя, че подобно отношение към пациента в България е невероятно! И не го казвам само заради положителния резултат, който имаме от първия опит – нашия прекрасен син Теодор, а заради целия извървян път до него”, споделя емоционално Жулиана. И добавя: “Доц. Конова е невероятен професионалист, което се усеща още от първата минута на срещата с нея. Мога да споделя само прекрасни думи и за д-р Татяна Бодурска и акушерката Милена Горанова, както и за всички останали от екипа.”

Благодарим Ви, прекрасно семейство! Следвайте пътя на любовта и бъдете благословени, а малкият Теодор да расте здрав, жизнерадостен и спокоен!