Проф. д-р Филип Куманов, д.м.н., специалист по ендокринология и андрология, ще консултира пациенти в Плевен. Това ще стане на 23 януари 2016 г., събота, в Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” – Плевен.
Проф. д-р Филип Куманов, д.м.н., има призната специалност по вътрешни болести и по ендокринология и обменни заболявания. Специализира в Мюнхен и Рим. Автор е на над 200 статии, обзори, глави от учебници по ендокринология, включително и на монографията „Климактериум у мъжа?“. Има научни интереси в областта на репродуктивната ендокринология, андрологията и невроендокринология, специалист е в областта на заболявания на тестисите, полова слабост, преждевременна еякулация и нарушения на ерекцията, заболявания на щитовидната жлеза, прекомерно окосмяване, нарушения на пубертета у момчета и момичета, болести на хипофизата и на надбъбречните жлези, захарен диабет, затлъстяване, метаболитен синдром.

Проф. Куманов е член на Европейската академия по андрология, Европейската невроендокринна асоциация (ENEA), Европейското дружество по ендокринология (ESE), Американската Асоциация на Клиничните Ендокринолози.
За консултациите на проф. Куманов в Плевен, е необходимо предварително записване на тел. 064/ 804 790 – Регистратура.