С три бебета и то наведнъж се сдоби Плевен. На 23 февруари 2009 г. в „Майчин дом” София, проплакаха тризнаци, заченати ин витро в Плевенския ин витро център. Плевенчаните Милен, Дара и Вяра се появиха на бял свят при планирано раждане. Момченцето, родено първо, тежи 2 200 г. Дара, появила се само минута по-късно е 1 450 г, а последната – Вяра е 1 900 г.

Щастливото семейство от Плевен – Даринка и Милен Блажеви е с дългогодишен стерилитет, с три неуспешни опита за зачеване ин витро в различни центрове на страната. Това е вторият случай, при който след дългогодишно ходене по мъките, семейство успява още при първия опит при нас да се сдобие не с едно, а с три рожби наведнъж. Екипът в Плевен, направил щастливи плевенските родители, се ръководеше от акушер-гинеколога д-р Алкан Емин и ембриолога Нина Айвазова.

Само преди месец, на връх Бабинден, две семейства, след ин витро в Плевенския център, се сдобиха с тризнаци. Любомир, Божидара и Виктория се появиха на бял свят сутринта в болницата в Стара Загора. Родителите – Лена и Любомир Христови са от Казанлък. Екипът, който направи ин витро процедурата в Плевенския център, бе ръководен от акушер-гинеколог доц. д-р Светлозар Стойков. По същото време Ивайло, Виктор и Жулиета проплакаха в „Майчин дом”, София. Родителите им – Русанка и Станимир Златеви, са от Сливен. Д-р Алкан Емин бе ръководител на екипа, направил ин витро процедурата в Плевен.

На всички наши деца и техните родители желаем много здраве и късмет, и им благодарим за доверието, вярата и добронамереността, с които заедно стигаме до успеха.