Специалистите от екипа на МЦ КИРМ „Св. Елисавета“ – Пловдив, предизвикаха огромен интерес с презентациите на актуални теми, които изнесоха пред многобройната аудитория на Aesthetic EXPO вчера, 16 юни, неделя, в парк-хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив.

Д-р Диана Моландър

Д-р Диана Моландър, д.м. – специалист по диететика и хранене, функционална медицина, нутриционист, лекар с голям практически опит в здравословното хранене, придобит в по-голямата си част в САЩ, имунолог и преподавател по нутригеномика в Медицинския университет в Пловдив. Коментира връзката между състоянието на червата и здравето. Споделената информация породи много въпроси сред присъстващите и желание да проведат индивидуални консултации с д-р Моландър.

Д-р Данаил Мартинов

Данаил Мартинов, доктор по медицинска биология, сертифициран биолог от Европейската асоциация по човешка репродукция, сподели ценна информация за мъжкото безплодие и за оксидативния стрес като една от основните причини за този проблем. Той представи и резултатите от първото клинично проучване по темата, проведено сред над 700 български мъже в МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Плевен. Данните повдигнаха завесата по тема, която не се коментира достатъчно сред двойките с репродуктивни проблеми у нас, но е от изключителна важност, затова срещна сериозен отзвук сред присъстващите на лекцията.

Д-р Владимира Карагьозова – репродуктивен гинеколог и сертифициран специалист по ехомамография, говори по темата „Приложение на плазмотерапията в репродуктивната гинекология и асистираната репродукция.“ При този иновативен метод (PRP) се използва богата на тромбоцити и растежен фактор плазма, получена от кръвта на самия пациент. Приложена към тъкан или орган, тя подобрява тяхната работа, а това дава още един шанс на много двойки, мечтаещи за бебе.

Д-р Владимира Карагьозова

Д-р Карагьозова проведе безплатни консултации с посетителите, които я потърсиха за информация в сферата на нейните компетентност.

Участниците в Aesthetic EXPO от екипа на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Пловдив, дадоха и безплатни комплексни консултации по специфични казуси. Присъстващите имаха възможност и да получат талони с 10% отстъпка за конкретни изследвания във високоспециализираните лаборатории на клиниката.

МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Пловдив, се намира в центъра на Пловдив на адрес ул. „Свети Горазд“ 6, етаж 1.

Може да се свържете с нас на телефони 032 / 280 054, 032 / 312 200 и 0882 386 426 – регистратура.

Ако предпочитате, запишете час за консултация или преглед онлайн чрез уебсайта на клиниката:

https://web.ivfpleven.com/public/appointment

Използвайте и платформата Superdoc.bg за записване на часове при д-р Диана Моландър и д-р д-р Данаил Мартинов: https://superdoc.bg/.