Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина „Св. Елисавета“ – Плевен, с управител доц. д-р Емилияна Конова, д.м., подкрепя благотворителния осмомартенски концерт “Осмихни се!” на трио “ГеоМарЧаЛо”Чавдар Вълков – цигулка, Лора Табакова – виолончело, и Георги Милтиядов – пиано.Събитието ще се състои тази вечер, 7 март, от 19 часа, в читалище “Съгласие 1869”.

Специална картина с кауза ще бъде нарисувано на сцената от художничката Румяна Живкова. Тематичната творба на изобразителното изкуство ще бъде продадена с благотворителна цел в края на концерта и ще донесе радост на две дами – на притежателката му и на тази, която ще получи средства за лечение. Произведението ще носи пролетно настроение и ще е свързана с темата на празника – Деня на жената, обещава авторката. Планирани са и други изненади за публиката в залата. От сцената ще прозвучат класически пиеси, евъргрийни и джаз стандартикоито ще бъдат поднесени изцяло акустично – без озвучаване и подкрепящи инструментали.

Музикално-живописната празнична вечер, посветена на Международния ден на жената – 8 март, ще постави началото на благотворително турне на трио “ГеоМарЧаЛо”, което ще започне през август 2022 г. и ще зарадва публиката в различни градове на страната, между които са Плевен, Козлодуй, Пловдив, Ямбол, Бургас, Варна и др. Концертите ще са на открити сцени, а идеята е в предстоящите 3 години артистите да посетят всички 28 области в страната. Изявите са обединени от една мисия – благотворителносттакоято музикантите вярват, че тя е ключова в дейността на всеки творец.

Да подкрепим благородните намерения на артистите тази вечер!