Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” Св. Елисавета, Плевен за осма поредна година организира Коледен концерт. Тази година концертът „ОПЕРЕТНА ГАЛА” е със специалното участие на солисти на Музикален театър „Стефан Македонски” София, Плевенска филхармония с диригент Деян Павлов и Общинска хорова формация „Гена Димитрова” с диригент Анелия Дечева, както и с невероятното изпълнение на студио за класически танци към читалище „Съгласие – 1869” с ръководител Маня Николова.
Концертът ще се проведе на 17 декември 2015 г. от 19.00 часа в ДКТ „Иван Радоев” Плевен. В програмата са включени празнични коледни песни.

Коледният концерт е подарък за плевенчани, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници. За концерта са поканени съмишленици и приятели на центъра, пациенти, общественици, хабилитирани преподаватели и медицински специалисти.
По традиция преди концерта ще бъдат връчени Годишните награди на МЦ КИРМ Плевен. Те са в три категории – Специалист на годината, Майка на годината и Плевенчанин на годината.