Екипите на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Плевен и Пловдив, са в почивка от днес, 23 декември 2023 г., до 7 януари 2024 г. включително. Клиниката ще отвори на 8 януари 2024 г.

Нека посрещнем светлите празници със смирение и благодарност! Нека се роди в сърцата ни любовта! Нека сияйната звезда на Коледа огрява пътя ни! Нека са благословени с вяра, радост и изобилие дните ни! И чудото на добротата да се ражда всеки ден между нас, хората, а силата на духа да е нашата крепост! Нека изпратим още една година – с благодарност! 

Благодарни сме и за трудните моменти, и за успехите! Благодарни сме за това, че сме заедно и помагаме на децата да се родят! Благодарни сме, че имаме мечти, които сбъдваме с вяра и любов! Поставяме си нови цели, които чакат да бъдат реализирани през 2024 г. Нека сме здрави, окрилени и благословени, за да продължим по Пътя!

Бъдете здрави и благословени и вие – пациенти, приятели и съмишленици на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Плевен и Пловдив, с управител доц. д-р Емилияна Конова!

Снимка: Картината „В тихата и свята нощ“, автор – Ивайла Савова, 7 г., преподавател – Майя Ананиева, Артшкола „Колорит“ – Плевен