Представители  на екипа на МЦ КИРМ – Плевен ще вземат участие в Деня на репродуктивното здраве, който ще се проведе в Бургас на 10 юни 2017 г. Той се организира от сдружение „Зачатие“ за дванадесети пореден път и е най-мащабното събитие за двойките с репродуктивни проблеми в България.  

Очакваме ви на 10 юни 2017 г. (събота) от 11:00 ч. в Културен Център „Морско казино“, разположен в Морска градина. Денят ще премине под мотото „Нови хоризонти към мечтаното дете“.

Д-р Динко Порязов – акушер-гинеколог, д-р Сава Петров – ендокринолог, д-р Недка Добрева – диетолог ще консултират пациенти с репродуктивни проблеми.

След традиционната информационна сесия и дискусия с пациенти, МЦ КИРМ – Плевен ще се включи в Експо алея, организирана от сдружение „Зачатие”, на която ще предложим полезна информация, ще отговорим лично на вашите въпроси и ще презентираме новите си идея в областта на репродуктивната медицина. Заедно с лекарите – специалисти за пълната ви информираност ще се погрижат акушерките Милена Горанова и Миглена Русанова, както и Даниела Гонкова, зам.-административен управител на центъра.