Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина“ – Плевен се включва в кампанията на “ЕндоМарт 2021”, в подкрепа на пациенти, страдащи от ендометриоза, част от световната кампания World Wide EndoMarch.
В рамките на информационната кампания в медицинския център ще се проведат безплатни профилактични прегледи за ендометриоза в периода от 17 март до 31 март, 2021 год.
Целта на кампанията е да се повиши информираността за това често скрито заболяване, свързано с репродуктивните способности, от което страдат над 200 милиона жени по света. Кампанията се провежда по инициатива на Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“ – https://www.endometriosis.bg/otvoreni-vrati-2021/
Консултациите и профилактичните прегледи ще са насочени както към жени, диагностицириани с ендометриоза, така и към жени с фамилна обремененост или съмнения за ендометриоза.
Специалистите, които ще провеждат профилактичните прегледи в Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина“ – Плевен ще бъдат: доц.д-р Петър Иванов, д.м., д-р Ивайло Бързашки, д-р Добринка Гинчева, д.м., д-р Татяна Бодурска, д-р Божанка Панева-Бързашка.
Можете да запишете своя час за преглед от 18 март всеки работен ден от 08:00 до 16:30 ч. или на място в медицинския център.
young-woman-haviing-abdominal-pain-because-menstruation-lying-couch-holding-her-stomach