За 14-та поредна година Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина „Св. Елисавета“ – Плевен с управител доц. д-р Емилияна Конова, д.м., подарява на плевенчани музикален празник в навечерието на Рождество Христово. В концерта „Коледно послание“ ще участват Плевенската филхармония с диригент Георги Милтиядов и Общински хор „Гена Димитрова” с диригент Анелия Дечева. Събитието ще е на 17 декември 2021 г. от 19 часа в зала „Емил Димитров“ на читалище „Съгласие 1869“.

Специален гост-солист ще е чаровната и талантлива поп, ар енд би и джаз певица и актриса Кръстина Кокорска – Криста. С богатия си музикален опит и множество награди, тя е една от най-ярките млади изпълнителки на българската музикална сцена. Многостранният талант на плевенчанката с красива усмивка и топъл, вълнуващ глас ще покорят сцената и ще донесат светла радост, надежда и вдъхновение за всеки в залата.

Обичаните певци Боряна Бешева, Виолета Боянова, Милена Йотова и Даниел Меса ще зарадват с красивите си изпълнения многобройните си почитатели в Плевен, а възхитителната Дивна Петрова от Вокална група „Арлекино“ с ръководител Виолета Боянова ще е под светлините на прожекторите в песента „Вълшебен ден“ по текст на Теодора Вълева и музика и аранжимент на Георги Милтиядов. Това произведение неотдавна спечели наградата на хоровите диригенти от Националния фестивал за коледна и новогодишна песен.

В празничната вечер ще прозвучат музикални шедьоври от цял свят, които ще донесат коледния дух на предстоящите светли празници и предчувствие за красота, надежда, любов и сбъднати чудеса. Въздействащите аранжименти са на Георги Милтиядов, който ще застане на диригентския пулт.

Входът за събитието е безплатен, но с покани, които могат да бъдат получени след 13 декември 2021 г. от Даниела Гонкова – тел. 0885 299965, в Медицински център – КИРМ „Св. Елисавета“ – Плевен (бул. „Скобелев“ 20).

За всички в залата се изисква зелен сертификат.