Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина „Света Елисавета“ – Плевен връчи традиционните си годишни награди . С приза „Герой на 2021 г“ са удостоени за развитието, творческата си енергия и постигнатите високи професионални успехи микробиологът д-р Светлана Пачкова и лаборантите Цветелина Вескова, Филиз Мехмедова, Бедрие Мехмедова, Росица Тодоракова, Славея Паунова и Биляна Ангелова. 

Отличията им бяха поднесени от управителя доц. д-р Емилияна Конова, д.м., на стилно парти в присъствието на целия екип – пловдивчани бяха съпричастни онлайн. Тя им благодари за прецизната и отговорна работа, от която са зависими всички останали звена в Центъра, както и за позитивизма, с който радват околните и допринасят за положителните събития.

Д-р Светлана Пачкова (вляво) получава своята награда от доц. д-р Емилияна Конова, д.м.

Целенасочени, мотивирани и отзивчиви лаборантите се справиха успешно и с предизвикателството да направят внушителен брой антигенни тестове за Covid – 19 през отиващата си година, изтъкна доц. Конова. Висококвалифицирани, всеотдайни и амбициозни, те постоянно надграждат знанията и уменията си, за да поддържат винаги безкомпромисно професионално ниво. Смело посрещат всяка непредвидена ситуация и я преодоляват брилянтно, защото знаят, че уникалността на всеки един от тях допринася за плодотворната им работа в екип.

Цветелина Вескова (вляво).

С аплодисменти и пожелания за здраве, нови професионални успехи и сбъднати мечти колегите на отличените им засвидетелстваха своето уважение, обич и признателност за незаменимия им и безценен труд.

Екипът на Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина „Света Елисавета“ изпрати една трудна и изпълнена с предизвикателства, но изключително успешна 2021 година, в която продължи да следва неотклонно мисията си – да подкрепя живота, да дарява най-голямото щастие, радост и усмивки. С вещина, човещина и непрестанни усилия всяко звено от изявени професионалисти допринесе чудесата да са сбъдват всеки ден, а не само по Коледа; да имат вяра и надежда обезверените и да пребъде любовта, която е в основота на всичко стойностно и добро. Защото животът е безценен, но крехък и уязвим и се нуждае от непрестанна грижа, за да се възражда.

Весело посрещане на Новата година на всички! Нека е мирна, благодатна, благословена и изпълнена със здраве, любов, разбирателство, сбъднати чудеса, красота и вечните ценности, които хранят душите и ни правят истински хора!

Бедрие Мехмедова
Филиз Мехмедова
Отличията на Славея Паунова и Биляна Ангелова заминават за Медицински център – КИРМ „Св. Елисавета“ – Пловдив.
Росица Тодоракова (вляво).