МЦ КИРМ „Св. Елисавета“ с управител доц. д-р Емилияна Конова, д.м. получи специален поздравителен адрес от Марина Тончева регионален координатор на Овобанк (Марбея, Испания), за България, по повод навършване на 17 години от създаването му в Плевен.

Здравейте, уважаеми!  Честита 17-та годишнина!

Отправям сърдечна благодарност към целия екип на Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина “Св. Елисавета” и неговия управител доц. д-р Емилияна Конова, д.м.! 

Вие сте едни от най-опитните специалисти в областта на акушерството и гинекологията, репродуктивната ендокринология, медицинската генетика, репродуктивната имунология, андрологията, ембриологията, микробиологията и вирусологията, психологията и администрацията!

Вашата работа се оценява на световно ниво! Единствената нишка, която ни извежда от бездната, е всеотдайността на хората с бели престилки и големи сърца, които сбъдват най-съкровената мечта на една жена – тази да бъде майка.

Малко са думите, с които може да се опише вашият професионализъм и огромната ви сърцатост! Единствено думата „Благодаря”, родена от дълбините на нашата истинска човешка същност, може да изрази преклонението пред професионализма и хуманното отношение на всички, работещи в 

Медицинския център!

Честита 17-та годишнина от името на „Овобанк“ – Испания, Марбея!

Бъдете все така всеотдайни и успешни!

Пожелавам Ви здраве и късмет да ви съпътстват занапред, за да помагате на хората, които имат нужда от Вас!

Желая Ви и лично щастие!