Малката Мери от Русе днес – 10.09.2010 г. бе на първа детска консултация в Медицински ин витро център – Плевен. След прегледа, д-р Виктория Атанасова, специалист по педиатрия и неонатология, сподели, че Мери е в отлично здраве и изключително добро състояние за възрастта си. Тежи близо 4 килограма. На 5 септември тя е направила четири месеца. Храни се нормално и наддава равномерно, вече се заглежда, усмихва се дяволито и е с характер, с усмивка разказа майка й Красимира.

Двете – Красимира и Мери, се справят заедно много добре. Красимира е в стабилно здраве и изпълнена с енергия. Казва, че времето й стига за всичко и с всички грижи около Мери се справя сама и то успешно.

Екипът на Ин витро центъра подари на Мери дрешки, бельо и козметика, както и абонамент за детска консултация за две години, който включва – ежемесечни прегледи и консултации през първата година и на всяко тримесечие през втората, трансфонтална ехография и ултразвуково изследване на коремни органи, имунизации по Имунизационния календар на Република България, изследване на пълна кръвна картина и урина, 24-часов телефонен достъп до педиатър.

Д-р Красимира Димитрова зачена ин витро на 62 години в Ин витро център – Плевен. Бременността и протече нормално и безпроблемно. Роди на 5 май 2010 г. в Русе две момиченца – Мери и Жаклин. Жаклин обаче почина. Мери оцеля, благодарение на намесата на специалисти от София. Днес тя радва както майка си, така и целия екип на Ин витро център – Плевен.

Вие ме направихте щастлива и за това ви благодаря всеки ден, каза на раздяла Красимира.