МЦ КИРМ Света Елисавета – Плевен, заедно с още четири ин витро центъра, се включи в благотворителната инициатива на Инвитро България „Любовта е действие”. Националната кампания стартира на 1-ви май 2013 г. и вече върви приемът на документи на двойките, желаещи да кандидатстват за безплатна ин витро процедура. Всяка кандидат двойка, може да попълни формуляр за кандидатстване, изтеглен от форума на МЦ КИРМ Света Елисавета в инвитро.com и да го изпрати като прикачен файл на: kirm@invitrobg.com.

Срокът за подаване на документи изтича на 30 юни, 2013 г. След двуседмичен период, необходим за обработване на подадените декларации, ще бъде избрана дата за теглене на томболата.

Победителят ще бъде избран на лотариен принцип, ще бъдат избрани и по три резерви за всеки център, в случай, че спечелилите кандидати не отговарят на поставените критерии от съответния ин витро център или в случай, че се откажат.

Няма ограничения за това към колко центъра ще кандидатства една двойка. Това означава, че кандидат-двойката може да подаде декларация и към петте центъра, стига да отговаря на критериите им. Критериите са публикувани в www.invitrobg.com, раздел Благотворителност. Не е позволено да се подават по няколко декларации към една и съща клиника.

За въпроси и дискусии, може да посетите форума на Инвитро България като зададете своите въпроси или споделите мнение за кампанията в съответната тема на желания от Вас център.