Екипът на Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” в Плевен, с директор доц. д-р Емилияна Конова, заразва децата от дом „Детелина”, като им подари така желаните нов голям телевизор, стерео уредба и DVD. От днес те ще могат спокойно да гледат любимите филмчета с приказки, дарени също от центъра, да слушат музика и да пеят песнички.


Дарението, което е на стойност 1000 лева, връчи част от екипа на центъра на Коледното тържество в дома на 18 декември 2007 г. Малчуганите, облечени в пъстри костюми, представиха пред гостите много песни и танци. Щастливи и с усмихнати личица те посрещнаха Дядо Коледа. С нетърпение всяко едно от децата очакваше да чуе своето име и да се приближи до торбата на белобрадия старец. Пакетчетата със шоколадови изкушения, раздадени на децата от ин витро центъра, караха усмивките да стават све повече и повече.

Директорката на дома г-жа Искра Петкова сподели пред екипа на центъра, че тази Коледа е най-богатата за децата от дома. В момента в дома има 75 деца, за които се грижи отличен екип.