“Голямо благодаря към всички вас! Поклон за всичко, което правите и сте! И все така да бъдем и да пребъдем напред в годините! Честит рожден ден!“

С тези думи доц. д-р Емилияна Конова, управител на МЦ КИРМ “Св. Елисавета”, поздрави екипа по повод 17-та годишнина от създаването на центъра в Плевен. В словото си тя акцентира на поредните високи оценки за работата на всички в навечерието на празника. Едната дойде от писателката Неда Антонова, която се вдъхнови от постиженията на екипа и написа последния си роман “Плодовете зреят нощем”, който излезе в навечерието на рождения ден на клиниката и се превърна в специален подарък по този повод.

Другата висока оценка е от Овобанк (Марбея, Испания) – първата банка за яйцеклетки в Европа, която е дългогодишен партньор на МЦ КИРМ “Св. Елисавета”. Във две видеообръщения и поздравителен адрес екипът на Овобанк, рекламният директор за Европа Витаандреа Фюме и регионалният координатор за България Марина Тончева заявяват категорично: “Вашата работа се оценява на световно ниво! Малко са думите, с които може да се опишат вашият професионализъм и огромната Ви сърцатост! Единствено думата „Благодаря”, родена от дълбините на нашата истинска човешка същност, може да изрази преклонението пред професионализма и хуманното отношение на всички, работещи в Медицинския център! Бъдете все така всеотдайни и успешни!”.

Доц. Конова - 17 години

В словото си доц. Конова подчерта още, че Медицинският център става на 17 години, но те се равняват поне на 25, предвид огромния труд, интензивността и извънработните часове, инвестирани в цялото това време. Тя пожела на всички на първо място здраве и повече почивка и лично време за себе си и за семейството. “Нека се съхраним, защото сме много качествени и много ценни – всеки един от нас и всички, взети заедно”, каза още тя.

Специален поздрав за 17-я рожден ден на МЦ КИРМ „Света Елисавета“ – Плевен, поднесе Катерина Вачкова (9 клас) от класа по китара на Николай Михайлов при НУИ „Панайот Пипков“ в Плевен. Тя изпълни Прелюд № 5 от бразилския композитор Хейтор Вила Лобос.

Доц. д-р Петър Иванов и д-р Татяна Бодурска имаха честта да срежат празничната торта. На тях се падна и приятното задължение да духнат свещичките, като преди това намислят красиво и светло пожелание за бъдещото развитие на МЦ КИРМ “Света Елисавета” и екипа му.

Доц. д-р Иванов поднесе на доц. д-р Конова красив букет от пролетни цветя, като й пожела здраве и със същата обич и всеотдайност да води екипа напред.