Доц. д-р Емилияна Конова, д.м., специалист по клинична имунология и д-р Виолета Рилчева, д.м., специалист по вътрешни болести и андрология към МЦ КИРМ – Плевен ще направят безплатни консултации с пациенти с репродуктивни проблеми в Хасково. Това ще стане на 18 юни 2016 г. от 10 до 17 часа в хотел „Родопи”.

Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” – Плевен, е един от водещите центрове за диагностика и лечение на репродуктивни неуспехи. Доц. д-р Емилияна Конова – клиничен имунолог и управител на центъра, консултира двойки с репродуктивни проблеми: неизяснен стерилитет, неуспешни бременности (спонтанни аборти и мъртвораждания), предстоящи и неуспешни инвитро процедури. Препоръчва имунологични изследвания при репродуктивни неуспехи, интерпретация на резултати и схеми на лечение преди и по време на бременност. Консултира също така и пациенти (деца и възрастни) с чести и хронично-рецидивиращи инфекции (вирусни, бактериални, гъбични). Определя индивидуални схеми за имунопрофилактика и имуностимулация.

Д-р Виолета Рилчева е специалист по вътрешни болести. Успешно работи в областна на андрологията – диагностика и лечение на стерилитет и репродуктивни неуспехи при мъжете, вкл. след неуспешни процедури по асистирана репродукция, лечение при нарушени спермални параметри (олигоастенотератозоспермия и азооспермия), профилактика и оценка на мъжко репродуктивно и сексуално здраве, оценка и лечение на еректилна дисфункция, оценка на репродуктивен риск при системни заболявания и терапия, вкл. лъче- и химиотерапия.

Консултации ще се проведат по предварително изготвен график. За записване и информация на тел.: 064/804 790.