Ин витро центърът в Плевен направи дарение на Uлуб на хора с увреждания и пенсионери по повод празника на Плевен – 15 май. Апарат за измерване на кръвното налягане и десет стихосбирки „Вървя към дъжда” на Христо Ганов подари центърът на клуба, който се намира на ул. „Данаил Попов” 2. Председателят Тодор Вутов и организаторът Християна Панталеева с радост приеха подаръците.


Апаратът за измерване на кръвното налягане влезе веднага в употреба. Секунди след получаването му членове от клуба се възползваха, за да премерят кръвното си. При разговор на представители на екипа на ин витро центъра с част от пенсионерите, стана ясно, че проблемите им и нуждите никак не са малко. Пожелаха при следваща среща центърът да им подари апарат за измерване на кръвна захар.
Стихосбирката на Христо Ганов ще бъде съхранена в библиотеката на клуба, сподели Християна Панталеева. Има дни, в които поезията много помага на всички ни, затова съм сигурна, че и книгата „Вървя към дъжда” в никакъв случай няма да събира прах по рафтовете, каза още г-жа Панталеева.