Тризнаците Вяра, Дара и Милен отпразнуваха първия си рожден ден заедно с екипа на Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” Плевен. Това стана на 24 февруари 2009 г., само ден след като те навършиха година. Рождениците духната първите си свещички и доволно се усмихваха на всички. Не пропуснаха обаче да покажат характерите си. Милен, като истински мъж, потропваше с ръце и крака по масата, но и гальовно се гушеше в ембриоложката Нина Айвазова. Дара проплакваше от време на време и търсеше с поглед майка си. Единствено акушерката Красимира Маринова успя да спечели доверието й. Най-смелата малка дама – Вяра, щедро раздаваше усмивки. Това разтопи сърцето на биолога Николай Ненов и той с лекота я понесе в ръцете си.

Щастливите родители Даринка и Милен Блажеви с радост разказаха колко добре се справят с отглеждането и на трите деца. Според Даринка, няма никакъв проблем с обличането, храненето, къпането, защото и трите не са капризни и са много, много послушни. Те са нашите слънчица, за появяването на които сте виновни всички вие, категорична бе Даринка.

Благодарение на целия екип на МЦ КИРМ Плевен, те ни радват непрекъснато, каза таткото.
Вяра, Дара и Милен получиха подаръци от екипа на центъра – плюшените Мечо Пух, Йори и Тигърчо, а на мама Даринка – книжка с приказката „Мечо Пух”, за да чете на дечицата за приключенията на героите.