На 1 февруари 2014 г. доц. д-р Емилияна Конова, специалист по клинична имунология и Управител на МЦ КИРМ Плевен, ще проведе безплатни консултации в София. Консултациите ще се проведат от 9 до 16 ч. в Лекарски кабинети, бул. „Пенчо Славейков” 18 по предварително изготвен график.

На 2 февруари 2014 г. доц. д-р Емилияна Конова, д-р Стефан Стефанов, специалист по акушерство и гинекология и д-р Виолета Рилчева, специалист по вътрешни болести и андрология ще консултират безплатно пациенти в Пловдив. Консултациите ще започнат от 9 часа в хотел „Санкт Петербург” в града.

На 8 февруари 2014 г. доц. д-р Емилияна Конова, д-р Петър Иванов, специалист по акушерство и гинекология и д-р Виолета Рилчева ще проведат безплатни консултации във Варна.  Те ще започнат от 8.30 часа по предварителен график в Медицински център „Надежда”, ул. „Дойран 6”.

На 9 февруари 2014 г. доц. Конова, д-р Иванов и д-р Рилчева ще се срещнат с пациенти в Бургас. Безплатните консултации ще се проведат от 9 часа в зала „Нептун”, на хотел „Аква” в града.

Допълнителна информация и предварително записване може да се направи на тел. 064/ 804 790.