Безплатен онлайн семинар за пациенти на тема “В ролята на Шерлок Холмс в гастроинтестиналния тракт (ГИТ)” ще проведе д-р Диана Моландър от екипа на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Пловдив. Събитието ще е на 30 октомври 2023 г. (понеделник), от 18:30 ч. до 19:15 ч., в платформата ZOOM – на живо. Линкът за включване в семинара е следният:

https://www.addevent.com/event/xA18951667

Какво предлага събитието?

Д-р Моландър ще коментира как могат да бъдат решени проблемите с храносмилането и червата с помощта на клинично доказан план.

Ще бъдат дадени отговори на въпросите:

  • Как ГИТ и храносмилателната дисфункция водят до хаос в целия организъм, не само в стомаха?
  • Кои са грешките, които допускат лекарите и пациентите и така саботират успеха?
  • Кои са стратегиите за адресиране на проблема и правилно зададените въпроси към Вашия лекар?
  • Защо разбирането на причината за Вашите здравословни предизвикателства е 60 % от успеха Ви?

Коя е д-р Диана Моландър?

Д-р Моландър има богата професионална биография. Тя е лекар с голям практически опит в здравословното хранене, придобит в по-голямата си част в САЩ, специалист по диететика и хранене, функционална медицина, нутригеномика, докторант в докторска програма по имунология и преподавател в Медицинския университет в Пловдив. Тя провежда превантивна и медицинска хранителна терапия при различни болестни състояния и транслира науката за храненето в ежедневния живот. Научните й интереси в последните 3 години са фокусирани задълбочено върху лечението на колоректалния карцином.