logo
  • МЦ КИРМ - ПЛЕВЕН
    064 / 804 790
  • МЦ КИРМ - ПЛОВДИВ
    032 / 280 054
  • МЦ КИРМ - БУРГАС
    064 / 804 790

Медицинска лаборатория “Синево” – България избра МЦ КИРМ “Св. Елисавета” за свой представител в Плевен и региона.

Поканата за съвместната дейност е отправена от “Синево” и ще осигури на пациентите на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” бърз достъп до тези изследвания от широкия диагностичен панел на “Синево”, които не се извършват в лабораторията на МЦ КИРМ “Св. Елисавета”.
Пациенти от Плевен и региона, които искат изследвания в “Синево”, вече могат да се обърнат към лабораторията на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” в Плевен, за да им бъде взета кръв и да бъде изпратена в “Синево” за изследване, като Клиниката гарантира качеството на транспорта.

Представяне на “Синево” – България

За над 10 години “Синево” – България се превърна в доверен партньор в грижата за здравето на своите пациенти, поддържайки силна и стабилна фирмена култура на безкомпромисно високо качество към клиентите и партньорите си. Като част от шведската здравна организация Medicover, използваме международния си дългогодишен опит, за да отговорим с разбиране на всяка диагностична необходимост на нашите пациенти. Разширявайки териториалното си покритие в България, изпълняваме мисията си за достъпност на пациентите до надеждни и висококачествени диагностични услуги.

Нашата цел е да подпомагаме общественото здравеопазване, предоставяйки най-добрите и доказано качествени лабораторни тестове. “Синево” – България разполага с богато портфолио от изследвания и лабораторни специалисти в цяла Европа. Работим с над 1500 теста във всички основни области на клиничната патология и постоянно развиваме гамата услуги, които предлагаме.
“Синево” – България разполага с широк спектър от изследвания с фокус към женското здраве и пренаталната диагностика без аналог на пазара. Нашите високоспециализирани неинвазивни тестове са предвидени за семейства, които копнеят да имат свое дете и имат необходимостта да се подготвят за успешна бременност. Индивидуалният подход осигурява на пациентите ни спокойствие, бързина и надеждни резултати.

Уебсайт на “Синево” България: https://www.synevo.bg/

Изследвания и цени: https://www.synevo.bg/izsledvaniya-i-tseni/

Интервю с д-р Цветелина Великова, имунолог и медицински директор на “Синево”: https://ivfpleven.com/медицинска-лаборатория-синево-бъ/

Медицински център “Прайм клиник – д-р Кировакови”  – гр. Бургас, е създаден с много любов, за да дарява надежда и вдъхновява живот. Екипът е вложил в него всички усилия, за да може по най-ефективния начин да бъдат решавани здравословните проблеми на пациентите.

Центърът е оборудван с висок клас апаратура, но най-важното, което ще намерите тук, е екип от лекари с доказан опит, лично и приветливо отношение, както и иновативни подходи за решаване на всеки отделен случай.

Медицински център “Прайм клиник – д-р Кировакови” разполага със специалисти в направленията Акушерство и гинекология, Анестезиология и интензивно лечение, Хирургия и проктология, Съдова хирургия, Неврохирургия, Урология, Ушно-носно-гърлени болести, Кардиология и Гастроентерология.

Прегледите се осъществяват след предварително запазен час на телефон 0887/ 10 50 04.
 
Адрес: Бургас, ж.к. “Изгрев” 27 А (партер)

Електронна поща: kirovakov@yahoo.com

Страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100082875565315

Медицински център I Бургас ЕООД е общинско лечебно заведение, изцяло насочено към извънболнична медицинска помощ. Намира се в центъра на град Бургас, в красива стара сграда, която е архитектурен паметник на културата.

Лечебното заведение е пионер при извършване на профилактични медицински прегледи към фирми по трудова медицина и се налага на пазара на медицинските услуги с високо качество и коректност.
Персоналът се състои от изключителни професионалисти – любезни и отзивчиви. При нас могат да се оформят всякакъв вид медицински документи, в т. ч. се изготвят и свидетелства за годност на морските лица.

Медицински център I Бургас разполага с кабинети по вътрешни болести, кардиология, очни болести, УНГ болести, неврология, педиатрия, урология, хирургия, травматология, кожни болести, Рентгеново отделение, Физиотерапевтично отделение, Кабинет по кинезитерапия и рехабилитация, Клинична лаборатория.

Грижата и вниманието към пациента е основен приоритет за медицинските специалисти, работещи при нас.

Уебсайт: https://www.mc1burgas.com/index.html

Адрес: гр. Бургас, ул. ”Хан Крум” № 28

Телефон: 056/84 20 01

За своята близо 50-годишна история Медицински университет – Плевен (МУ – Плевен) се развива динамично, откроявайки се на картата на висшето медицинско образование у нас и в Европа със съвременния си облик на водещ образователен и научноизследователски център, който привлича все повече български и чуждестранни студенти. Приоритети в дейността на висшето училище са развитието на минимално инвазивната и роботизираната хирургия, телемедицината и 3D медицината, персонализираната медицина и биопринтирането.

Университетът провежда обучение по 14 специалности, по 4 магистърски и 10 бакалавърски програми в 5 професионални направления: медицина, фармация, здравни грижи, обществено здраве и социални дейности. Висшето училище изгражда висококвалифицирани медицински и здравни специалисти, подготвени да посрещнат предизвикателствата на съвременното здравеопазване и да предложат най-добрата здравна услуга и грижа за пациента. За целта университетът постоянно въвежда високотехнологични образователни инструменти.

Част от дигиталното портфолио на МУ – Плевен е образователната платформа Lecturio с над 400 интерактивни 3D модела на анатомия, 6 500 видео лекции, 20 000 въпроса за проверка на знанията и 4 000 въпроса за клинични случаи, създадени от световноизвестни преподаватели от водещи университети като Харвард, Йейл, Джон Хопкинс; 3D медицинска маса за виртуални дисекции; студио за виртуална реалност с 360-градусово наблюдение над операционната зала; 3D студио за демонстрации на хирургия на живо; Студио за обучение с холограмни изображения; Студио за добавена реалност и лаборатории по телепатология, 3D принтиране и биопринтиране.

Медицински университет – Плевен разполага с уникален за Източна Европа и Балканския полуостров Телекомуникационен ендоскопски център с експериментална операционна зала за обучение върху живи тъкани и виртуална зала с тренажори. Университетът е известен като първото висше училище в страната, което през 1997 г. въвежда обучение по медицина за чуждестранни студенти на английски език и днес обучава граждани от над 45 държави от цял свят.

Уебсайт: https://www.mu-pleven.bg/index.php/bg/

Страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/mu.pleven.bg

УМБАЛ “Д-р Георги Странски” – Плевен е създадена преди повече от 145 години и е най-голямото лечебно заведение за болнична помощ в Северна България.

Основни дейности:

  • Диагностика и лечение на заболявания по всички профили на медицинските специалности;
  • Лечение на спешни състояния;
  • Високоспециализирани изследвания и консултации на пациенти от други лечебни заведения;
  • Университетската болница е един от утвърдените центрове, включени в програмата за донорство на органи и тъкани за трансплантация;
  • Университетската болница е център за университетско образование и предоставя съвременни възможности за обучение на студенти, стажант-лекари, специализанти и специалисти по здравни грижи;
  • Консултативно-диагностичният блок има приемни и консултативни кабинети, специализирани медико-диагностични лаборатории и диспансерни отделения.

Стационарният блок включва клиники и отделения по акушерство и гинекология, по всички профили на вътрешните болести (пневмология, кардиология, нефрология и диализа, хематология, ендокринология, гастроентерология, токсикология), по хирургия (коремна, гръдна, пластично-възстановителна, съдова, детска, онкохирургия), по урология, ортопедия, оториноларингология, офталмология, неврология, детски болести, инфекциозни болести, кожни болести, психиатрия.

Извършват се уникални операции в областта на онкогинекологията с хирургичния робот “Да Винчи”. Клиниките и отделенията осигуряват висококвалифицирана и специализирана болнична помощ. В тях работят 430 магистри и доктори по медицина, лекари с дългогодишна практика и с доказани професионални качества. От 860 специалисти по здравни грижи се предоставят качествени общи и специфични сестрински грижи за пациентите.

Университетската болница разполага с обновена материална база, модерна апаратура и оборудване, позволяващи осъществяване на:

  • Висококачествена образна диагностика (ехография, ехокардиография, компютърна томография, ангиография, сцинтиграфия, мамография и др.);
  • Лабораторни, микробиологични, вирусологични, имунологични, алергологични и морфологични изследвания;
  • Ендоскопски диагностични и лечебни процедури;
  • Рехабилитационни програми и физикална терапия.

Уебсайт: https://umbalpleven.com/

Мисията на УМБАЛ „Света Марина” – Плевен е да предоставя високотехнологична медицина в полза на пациента, като използва достиженията на световната наука и практика и ги съчетае с най-модерните технологични решения, професионализъм, отговорност, уважение и състрадателност към пациента и неговите близки.
Статутът на Университетска болница, от друга страна, ни издига на едно качествено ниво – превръща ни в клинична база за обучение на студенти, специализанти и докторанти.

Болницата предоставя грижи за пациенти в следните звена:

  • Клиника по акушерство и гинекология;
  • Клиника по урология;
  • Клиника по хирургия;
  • Клиника по анестезиология и интензивно лечение;
  • Клиника по вътрешни болести;
  • Клиника по хематология;
  • Отделение по медицинска онкология;
  • Отделение по диализно лечение.

Към УМБАЛ „Света Марина – Плевен“ има разкрит Медицински център, където пациентите могат в амбулаторни условия да извършат клинични, патоанатомични и образни изследвания, като магнитен резонанс, мамография, пет скенер и др.

Уебсайт: http://www.svmarina.com/index.php/bg/
Страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064655740857

МБАЛ „Авис Медика” е разположена в парк „Кайлъка” в град Плевен.
Дворното пространство на болницата е 10 декара и е превърнато в парк за отдих за пациенти и посетители, което гарантира комфортен престой сред цветя, зеленина и чист въздух. На площ от 7 000 кв. м са разположени 14 отделения с над 170 легла и 3 лаборатории.

Болницата разполага с отделения по:

  • Образна диагностика;
  • Детско отделение;
  • Неврология;
  • Кардиология;
  • Гастроентерология;
  • Ендокринология;
  • УНГ;
  • Акушерство и гинекология
  • Неонатология;
  • Ортопедия
  • Хирургия;
  • Медицинска онкология;
  • Физикална и рехабилитационна медицина;
  • Отделение по анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ)

В МБАЛ „Авис Медика” функционират още:

  • Клинична лаборатория;
  • Хистологична лаборатория;
  • Микробиологична лаборатория;
  • Болнична аптека.

Уебсайт: https://www.avismedica.com/bg/mbal

Страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/avismedica

 

Основана през 2006 г. „Геника“ е единствената в България специализирана лаборатория за извършване на молекулярно-генетични тестове. Специализиран в ДНК и РНК диагностика на заболявания с генетична и инфекциозна етиология, екипът предоставя пълен спектър от съвременни генетични методи и технологии за анализ на човешки, вирусен и бактериален геном (PCR; RT-PCR; секвениране; хибридизационни техники). 

В “Геника” са убедени, че генетичната основа e ключова за диагностиката и профилактиката на редица медицински състояния, в това число репродуктивни несполуки, онкологични заболявания, редки генетични болести, полово предавани инфекции, респираторни инфекции и други. Лабораторията предлага и ДНК програми, свързани с начина на живот: хранителен режим, спорт, детокс, грижа за кожата, памет и концентрация.

Мисията на екипа е да осигури възможно най-рано точна медицинска диагностика на наследствени и инфекциозни заболявания. Диагностичните решения представляват много повече от лабораторен тест и медицинска интерпретация.

„Геника“ притежава оборудване за лаборатория с високо ниво на компетентност, съчетано с прилагане на най-съвременните диагностични практики. В допълнение лабораторията използва собствена ДНК банка, като пациентите могат да се възползват от извършване на доуточняваща диагностика, фамилна генетична експертиза, уточняване на некласифицирани генни варианти, както и от възможност за участие в спонсорирани медицински програми.

Десетки медицински експерти, генетици и изследователи работят съвместно с клинични, медицински и научни партньори по целия свят. “Геника” редовно участва в международните програми за външно оценяване, за да гарантира техническа и медицинска компетентност и
квалификация.

Уебсайт: https://www.genica.bg/

Страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/Genicalab