Снимка: архив МЦ КИРМ „Св. Елисавета“ – Плевен

Честит най-щастлив празник, скъпи деца! Честит най-прекрасен ден, скъпи родители! Честит празник и на екипа на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Плевен и Пловдив, с управител доц. д-р Емилияна Конова, д.м.!

Нека Международният ден на детето – 1 юни, ни напомня, че децата са безценното богатство на тази планета и възрастните са отговорни за тяхното израстване в здрава, хармонична, любяща, подкрепяща и мирна среда среда!

Нека са здрави, щастливи, радостни, обичани и смели в мечтите си всички деца! Нека откриват чудесата в този шарен свят с широко отворени очи, с буден ум и горещо сърце! Нека творят красота и следват Пътя на светлината! А ние, възрастните, ще бдим над дните и нощите им и ще създаваме блага!

Този ден е специален за екипа на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” – Плевен и Пловдив, с управител доц. д-р Емилияна Конова, д.м., защото е време за радостни и емоционални срещи в Плевен с нашите деца, с нашето голямо и многоцветно семейство.

Над 1 700 са децата, родени чрез методите на асистираната репродукция в периода от създаването на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” в Плевен през 2007 г. до края на 2022 г. Общият процент на клиничните бременности пък е съизмерим с най-високите европейски и световни стандарти в областта на репродуктивната медицина. Тази статистика е повод за радост, гордост и огромна мотивация за бъдещи успехи на екипа ни. 

Скъпи деца, молим се да сте здрави, да живеете в мирен и разумен свят!  А ние продължаваме да следваме нашата мисия да подкрепяме живота, защото всичките ни усилия са вдъхновени и благословени от една идея и тя винаги стои над всичко – нарича се Човеколюбие!

МЦ КИРМ "Св. Елисавета" - Плевен - 16 години

***

ИМА СВЕТЛИНА

Текст: Александър Петров

За децата по земята,

най е хубаво, когато

има светлина.

И в очите, и в сърцата,

и в мечтите, и в делата

винаги да свети тя.