Безплатни консултации с акушер-гинеколози подарява Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина „Св. Елисавета“ – Пловдив за 6-та година от своето създаване на 21 януари 2016 г. – Деня на родилната помощ.

Специалистите в центъра ще проведат безплатни прегледи и ехографии от 24 до 28 януари 2022 г. Д-р Динко Порязов ще преглежда на 25 и 27 януари, а д-р Христо Йорданов – всеки ден от 24 до 28 януари включително. Записването на пациентите става по предварително изготвен график на телефони 032/280054 и GSM 0882 386426.

Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина – „Св. Елисавета“ – Пловдив, започва своята дейност, като продължение и разширение в Южна България на едноименния медицински център в Плевен. Дейността на новосъздадения филиал е насочена основно към диагностика и терапия на репродуктивни неуспехи, както и консултации на пациенти с гинекологични, ендокринни и имунологични заболявания.

Андрологичният сектор позволява пълен анализ на сперматогенезата при мъжа, изследване на голям набор от параметри в семенната течност, както и прегледи и консултации с водещи специалисти в областта на ендокринологията и андрологията.

Изминаха шест незабравими години, както за работещите в Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина „Св. Елисавета“ – Пловдив, така и за пациентите и партньорите му. Години, изпълнени с надежда, вяра, усилия и всеотдайност. Години на отстояване и утвърждаване, на израстване и стабилизиране, на увереност в успеха на всички, на радост, любов и благодат.

Ние, екипът на Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина „Св. Елисавета“ – Пловдив, растем и се развиваме успешно, благодарение на огромната подкрепа, която срещаме от ваша страна – нашите пациенти и партньори.

Благодарим ви от сърце! Нека още дълги години да вървим заедно по пътя на успеха и радостта!